Strony: 1
1. Wiek: 21
2. Wzrost: 176cm
3. Waga: aktualna: 64, najniższa: 48, najwyższa: 87, docelowa: 55
4. Rodzaj posiadanych zaburzeń odżywiania: anoreksja bulimiczna
5. Historia zaburzeń odżywiania: Chorobę zdiagnozowano u mnie trzy i pół roku temu. Zawsze byłam gruba. Nie akceptowałam (i dalej tego nie robię) swojego ciała. Zaczęłam powolutku się odchudzać, jednak efekty nie były zadowalające. W wieku czternastu lat po raz pierwszy spróbowałam głodówkę i myślę, że to był moment "przełomowy". Nigdy nie chciałam zachorować. Miałam cudowny okres. Mało jadłam, dużo ćwiczyłam. Trwało to około pół roku. Później po raz pierwszy w życiu zobaczyłam, co to jest napad. Od tamtego czasu zaczęłam zwracać i przeczyszczać się.
6. Dlaczego chcesz do Nas dołączyć? Zwyczajnie, potrzebuję wsparcia. Byłam na innym forum. Znaczy, dalej tam jestem, to mój dom, ale niestety wymiera i rzadko ktoś tam zagląda.
Jeżeli macie jakieś pytania, proszę pytajcie śmiało. Nie umiem zbytnio o sobie opowiadać.
Oj, wybaczcie mi, przez przypadek musiałam wkleić do tematu pytania rekrutacyjne.
Hej nic się przecież nie stało.
Powiedz mi, co na to Twoi bliscy? Masz od nich wsparcie? Jak w ogóle postrzegasz ED?
Na razie jestem na tak, ale chcę poznać odpowiedzi na moje pytania.
Tak z ciekawości zapytam, powiesz, jakie to forum?
Ostatnio edytowany przez Ayame (2014-05-17 21:03:18)
Założyłaś przez pomyłkę drugi wątek o nazwie "heart in hand"? Dziewczyna dołączyła zaraz po Tobie, ma ten sam wzrost i wiek. Może to zbieg okoliczności?
Ostatnio edytowany przez Ayame (2014-05-17 23:08:40)
Ayame napisał:
Założyłaś przez pomyłkę drugi wątek o nazwie "heart in hand"? Dziewczyna dołączyła zaraz po Tobie, ma ten sam wzrost i wiek. Może to zbieg okoliczności?
Dołączam się do tego pytania ;p
Nie, nie, to jedyne konto jakie tutaj założyłam.
Ale sama jak czytałam tamten wątek trochę oniemiałam.
Jestem na starvingforperfection
ED to choroba, to nie jest styl życia. Nikt nie chce zachorować.
Moi bliscy na początku bardzo się przejmowali. Czułam się jak jajko.
Jednak teraz, od półtora roku, uważają, że jestem już zdrowa.
Nie chcę zwracać na siebie uwagi, bo teraz przynajmniej w końcu nie jestem pilnowana.
Czekam cierpliwie
Dziękuję, bardzo mi miło : )
Witamy
Strony: 1